O le malosi o le ulu o le maa e tauva mo le teuina o malosiaga o aiga i fafo

Le mana o lemaae tauva le ulu mo le teuina o malosiaga o aiga i fafo

 

E pei ona mana'omia le teuina o malosiaga i totonu o atunuu i fafomaa lithiumo lo'o fa'atupula'ia pea, oloa auina atu i fafo i fafomaa teu malosio le a faatelevaveina le faateleina, ma le vaega omaa lithium iron phosphatei le lalolagi o le a fa'atupula'ia atili le maketi o le teuina o malosiaga.

 

O atunuʻu i fafo o loʻo faʻavavevaveina le fetuunaiga o le fausaga o le malosi, ma o loʻo faʻateleina le maketi o le teuina o malosiaga i totonu o le atunuʻu.

 

O mafua'aga fa'atosina o: Muamua, o le maualuga o le tau o le eletise i Europa, Iapani, Ausetalia, Amerika i Matu ma isi atunu'u ma itulagi.O le faʻaogaina o le fale photovoltaic + le teuina o le malosi e mafai ona faʻateleina le maualuga o le gaosiga o le tagata lava ia ma le faʻaaogaina e le tagata lava ia o le eletise, faʻatuai ma faʻaitiitia le lamatiaga o le siʻitia o tau o le eletise, ma faʻateleina le tamaoaiga..

 

Lona lua, faatasi ai ma le siʻitia o tau o le eletise ma le vave faʻaitiitia o le tau o le photovoltaic system, o le "photovoltaic feed-in tariff (FIT)" ma le "net metering tariff" ma isi fesoasoani photovoltaic aiga ua maeʻa ma faʻaititia, ma le malosi ma fa'amautu fou fa'apipi'i photovoltaic i totonu o lo'o ta'ua i luga itulagi ua maua fo'i E maua ai se maketi mautu mo le fa'aogaina o le malosi o le fale.

 

Lona tolu, o le tau o le teuina o le malosimaa lithiumo loʻo faʻaauau pea ona paʻu, lea ua faʻaleleia atili ai le tamaoaiga o le faʻaogaina o le malosi o le fale ma faʻaosofia ai le televave o le atinaʻeina o maketi.

 

O faʻamaumauga o pisinisi o loʻo valoia e faʻapea, faatasi ai ma le faʻaauau pea o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, faʻamalosiaga faʻapitoa mo le teuina o le malosi, ma le faʻaauau pea o le manaʻoga o tagata e ona luga ole la mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia, o le maketi o le teuina o le malosi o le lalolagi e tatau ona sili atu i le 140GW i le 2023.

 

Mai le vaaiga o le teuina o le malosi o aiga i fafomaa lithiummaketi,maa li-iono lo'o nofoia pea le tulaga masani,a'o maa lithium iron phosphateo lo'o fa'aalia se aga'i i luga vave.

 

O le mafuaʻaga, i le tasi itu, o le manaʻoga o le lalolagi mo le teuina o le malosi o aiga e masani lava ona sau mai maketi i fafo.I le avea ai ma taʻutaʻua kamupani i fafo e teu ai le malosi o le fale, o tagata gaosi oloa e pei o Tesla, LG Chem, ma Samsung SDI na amata vave i le maketi ma ua fausia ni tulaga lelei., lea e masani ona tu'uina atu oloa maa lithium ternary;

 

I le isi itu, e masani ona faʻaaogaina e le au gaosi oloa le teuina o le malosi o le lithium iron phosphate maa.E ui ina ua ulufale mai i fafoteuina o le malosi o le aigamaketi fai si tuai, o manaoga autu o faiga teuina malosi o le saogalemu maualuga, ola umi ma tau maualalo.O le mea lea, i tausaga talu ai nei,maa lithium iron phosphateua lauiloa.O lo'o fa'atupula'ia fo'i le fa'asoa o le maketi o lo'o teuina ai le malosi o aiga i fafo.

 

Mai le va'aiga a tagata ta'aalo o lo'o auaimaa e teu ai le malosi o le aiga, Tesla, LG, ma isi o loʻo nofoia pea tulaga maualuga i le lalolagi, ma o le auala faʻapitoa e faʻavae i luga o maa li-ion;aigamaa lithiumkamupani o loʻo aʻafia i le teuina o le malosi o le fale e aofia ai CATL, ATL, ma BYD , Yiwei Lithium Energy, Paineng Technology, Penghui Energy, ma isi, o le auala faʻapitoa faʻapitoa o lelithium iron phosphate.

 

O tala fou o lo'o fa'aalia ai, o le fa'atatauina o le maketi e teu ai le malosi o le aiga, sa sainia e le CATL ma le ATL se konekarate fa'atasi.O loʻo fuafua e faʻapipiʻi faʻatasi le 14 piliona yuan e faʻavae ai pisinisi faʻatasi e lua momaamapusa maaia auai i le teuina o malosiaga i totonu o aiga, taavale uila e lua ma isi fanua.R&D, gaosiga, fa'atauga ma le mae'a fa'atau atu auaunaga o ma'a.

 

Paineng Tekonolosi, o le autu o pisinisi i fafo atu o le fale e teu ai malosiaga, ausia tupe maua o le 258 miliona yuan i le kuata muamua, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 51.7%;tupe mama e 59.44 miliona yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 43.5%.I le taimi nei, o loʻo i ai i le kamupani le maualuga o maketi maketi i nisi o atunuu i Europa, Aferika i Saute ma Asia i Sautesasae, ma o loʻo faʻalauteleina le faʻalauteleina o le maketi o le teuina o malosiaga i totonu o Amerika i Matu ma Iapani.

 

Na taua foi e Penghui Energy i le taliina o fesili a le aufaipisinisi e faapea, i le kuata muamua o lenei tausaga, ua maua ai e le kamupani le tele o poloaiga mai fafo momaa lithium e teu ai le malosi o aiga.

 

E taua le taʻua e faʻapea, a o faʻaauau pea ona faʻateleina le manaʻomia o le teuina o malosiaga i totonu o le atunuʻu mo maʻa lithium, o loʻo faʻatau atu i fafo atu i fafo.maa teu malosio le a faatelevaveina le faateleina, ma le vaega omaa lithium iron phosphatei le lalolagi o le a fa'atupula'ia atili le maketi o le teuina o le malosi o aiga.

储能


Taimi meli: Iul-10-2021