O lo'o fuafua le Samsung SDI e fa'atupu tele ma'a fa'ato'aga tetele

Aotelega:Samsung SDI i le taimi nei o loʻo gaosia tele ituaiga maa eletise e lua, 18650 ma le 21700, ae o le taimi lea na fai mai o le a faʻatupuina maʻa faʻasolosolo tetele.O loʻo faʻamaonia e le alamanuia atonu o le 4680 maa na faʻatuina e Tesla ile Battery Day i le tausaga talu ai.

 

Na lipotia mai e le aufaasālalau mai fafo e faapea o le Samsung SDI President ma le CEO Jun Young-hyun fai mai o le kamupani o loʻo atinaʻeina se fou, sili atu maa cylindrical mo taavale eletise.

Ina ua fesiligia e le aufaasālalau e uiga i le alualu i luma o le kamupani i le atinaʻeina o le "4680" maa, na fai mai se ofisa o le kamupani: "Samsung SDI o loʻo atiaʻe se maa fou ma sili atu le cylindrical o le a faʻalauiloaina i le isi lua i le tolu tausaga, ae fa'apitoa O fa'amatalaga o oloa e le'i fa'atonuina lava.”

O Samsung SDI i le taimi nei o loʻo faʻatupuina tele ituaiga lua o maʻa eletise, 18650 ma le 21700, ae o le taimi lea na fai mai o le a faʻatupuina maʻa faʻasolosolo tetele.O loʻo faʻamaonia e le alamanuia atonu o le 4680 maa na faʻatuina e Tesla ile Battery Day i le tausaga talu ai.

Ua lipotia mai o Tesla o loʻo gaosia nei maa 4680 i lana pailate fale i Kato Road, Fremont, ma fuafua e faʻateleina le gaosiga faʻaletausaga o lenei maa i le 10GWh i le faaiuga o le 2021.

I le taimi lava e tasi, ina ia mautinoa le mautu o le sapalai o le maa, Tesla o le a faʻatau foi maa mai ana tagata faʻatau, ma e oʻo lava i le galulue faʻatasi i le tele o gaosiga o 4680 maa.

I le taimi nei, o LG Energy ma Panasonic o loʻo faʻavavevaveina le fausiaina o la latou laina 4680 pailate pailate, faʻamoemoe e taʻimua i le oʻo atu i le galulue faʻatasi ma Tesla i le faʻatauina o le 4680 maa tele gaosiga, ma faʻateleina ai lona faʻatauvaʻa maketi.

E ui lava e leʻi faʻamalamalama manino e Samsung SDI o le tele o le cylindrical maa na atiae i lenei taimi o le 4680 maa, o lona faʻamoemoe o le faʻamalieina foi o le maketi o loʻo manaʻomia mo maʻa maualuga mo taʻavale eletise, ma ia maua atili faʻatauvaʻa avanoa i le fanua. o maa eletise.

I tua atu o le tuʻufaʻatasia o maʻa faʻapipiʻi tetele e kamupani ulu maʻa, OEM faʻavaomalo ma nisi faʻataʻitaʻiga maualuga o loʻo i ai se "nofoaga vaivai" mo maʻa cylindrical.

O le Ofisa Sili o Pulega o Porsche, Oliver Blume, na ta'ua muamua e faapea o maa cylindrical o se itu taua i le lumanai mo maa eletise.Faʻavae i luga o lenei mea, o loʻo matou suʻesuʻeina maa maualuga-maualuga, maʻa maualuga.O le a matou teu faʻafaigaluega i nei maʻa, ma a iai a matou maʻa malosi maualuga e fetaui mo taʻavale taʻavale, o le a matou faʻalauiloa taʻavale fou.

Ina ia ausia lenei sini, ua fuafua Porsche e galulue faʻatasi ma le faʻauluina o le maa Custom Cells e gaosia maa faʻapitoa e faʻafetaui ai manaʻoga taʻitoʻatasi o Porsche e ala i le kamupani soʻotaga Cellforce.

E taua le matauina, i le faaopoopo atu i le Samsung SDI, LG Energy, ma Panasonic, kamupani maa Saina e aofia ai le CATL, BAK Battery, ma le Yiwei Lithium Energy o loʻo faʻamalosia foi le atinaʻeina o maa tetele-cylindrical.O kamupani ma'a ua ta'ua i luga e ono iai ni ma'a lapopo'a fa'aa'ai i le lumana'i.Ua fa'alauiloa se ta'amilosaga fou o le tauvaga i le malae ma'a.

9 8


Taimi meli: Apr-09-2021