Ua faaluaina le malosi o maa meafaigaluega eletise

Ma'a meafaigaluega malosimafai ona faaluaina faateleina

I aso talu ai nei, na taʻua ai e le EVE Lithium Energy i se suʻesuʻega o letamai maa lithium-ionma o lo'o alualu i luma le maketi fa'ata'oto.O lenei tausagatagata faatau maapisinisi e faamoemoe e maua 7 piliona yuan i tupe maua ma 20 piliona yuan i le lumanai fuafuaga.

 

O lonatagata faatau maatupe maua pisinisi i le 2020 e 4.098 piliona yuan, o lona uiga i le 2021, o le malosi lithium a EVE.tagata faatau maapisinisi o loʻo faʻamoemoe e tuputupu aʻe i le 70%, ma o tupe maua fuafuaina i le lumanaʻi o le a faʻateleina i le 5 taimi.

 

Faatasi ai ma i latou, o lemaa li-ion cylindricalfuafua e maua se tupe maua o le 10 piliona yuan i le lumanaʻi.Ua faailoa mai e le EVE Lithium Energy o le au faatau pito i luga e lima i le lalolagi o loo i ai sapalai, ma e toatasi le tagata faatau na faatauina atu le 150 miliona iunite i lenei tausaga.

 

E oʻo i le faaiuga o le 2020, o le gaosiga gafatia o le EVE lithiummaa li-ion cylindricale 3.5GWh.Na taʻua e le EVE Lithium Energy e faapea, ina ia mafai ona tausisia le saoasaoa o le tuputupu aʻe o le manaʻoga mai i lalo o pisinisi e pei o meafaigaluega eletise, faʻaitiitia le faʻatauga o maketi mai le le lava o le gaosiga o gaosiga, ma faʻalauteleina sea maketi, ua faia e le kamupani le faʻalauteleina o gafatia i Jingmen ma Huizhou. falegaosimea taitasi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, EVE Lithium Energy ua suia lona faʻaogaina o tupe mo le vaega lona lua o le Jingmen Cylinder Project, ma o le gaosiga gafatia e faʻamoemoe e oʻo atu i le 800 miliona i le 2022.

 

E le gata i le EVE Lithium Energy, falemaa lithiumo loʻo faʻavaveina foi e kamupani le faʻalauteleina o le gaosiga omaa faanumerainamo meafaigaluega eletise, e aofia ai le faʻafaigaluegaina o le lithium lanumoana lanumoana o le 5 piliona e faʻalautele ai le gaosiga o le 4 piliona Ahmaa lithium cylindrical, o le gaosiga gafatia o le a oʻo atu i le 700 miliona i le faaiuga o le 2021;Changhong Energy na teu faafaigaluega 19.58 100 miliona yuan o le a faʻaaogaina mo le vaega muamua ma le lua omaa lithiumgaluega faatino i Mianyang;Haisida o le a faʻateleina lona gaosiga gafatia o le 2GWhmaa faanumeraina.

O faʻamaumauga a le GGII o loʻo faʻaalia i le 2020, i totonu o le atunuʻumeafaigaluega eletise maa lithiumo uta o le a 5.6GWh, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 124%.O uta o lo'o fa'atotonu tele i le telemaa lithium cylindricalkamupani e pei ole EVE Lithium Energy, Tianpeng Power, ma Haistar.

 

I tua atu o le maualuga o le tuputupu aʻe, i le tasi itu, i lalo o le faʻamaʻi, o le manaʻoga mo meafaigaluega eletise i Europa ma le Iunaite Setete e pei o le maketi autu e malosi, lea na faʻamalosia ai le gaosiga o meafaigaluega eletise i le lalolagi e faʻatumu poloaiga.I le isi itu, o le faʻataʻitaʻiina lea o kamupani Iapani ma Korea e pei o Samsung SDI, LG Chem, ma Panasonic i lenei matata, lea na tuʻuina atu i totonu o le atunuʻu.maa lithiumkamupani faʻaputuina i le tele o tausaga e "faʻaleleia" avanoa.

 

E taua le taʻua o le taʻitaʻia o kamupani i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina a latou tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega tekonolosi ma atinaʻe, ma o loʻo faʻaauau pea ona faia ni faʻalavelave i le fua o le cell, gafatia, saogalemu, ola taamilosaga, ma le mautu, ma o latou oloa na maua faʻasolosolo faʻamaonia faʻapitoa ma faʻaaloalogia mai faavaomalo tagata fa'atau.

Faateleina ma sili atumaa lithium Sainakamupani o lo'o fa'aulufaleina mai le sapalai o le sapalai o le lalolagi kamupani meafaigaluega eletise:

 

EVE Lithium Energy ma Haistar ua uma ona sapalai TTI.BAK maa na amata tuʻuina atu TTI i vaega mo le tele o laina oloa ia Me i lenei tausaga;Ua maua e Haistar le tusipasi tekinolosi oloa mai Bosch ma Black & Decker;Ua pasia e Penghui Energy le iloiloga fa'apitoa a le TTI;Lishen sapalai maa i Black & Decker, ma isi.

 

GGII su'esu'ega e talitonu e fa'atasi ai ma le fa'avaveina o le ulu atu omaa lithium Sainakamupani i le maketi meafaigaluega eletise faava o malo, ua fuafuaina e oo atu i le 2025, o le a oo atu le uta meafaigaluega eletise a Saina 15GWh, faatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu ae faaletausaga tuufaatasi e sili atu i le 22%.

G

 


Taimi meli: Iul-23-2021