Ole mana'oga ole lalolagi mo ma'a eletise ta'avale fou ile 2025 e mafai ona o'o ile 919.4GWh LG/SDI/SKI fa'avavevave le fa'alauteleina o le gaosiga.

Ta'ita'i:

E tusa ai ma faʻasalalauga mai fafo, LG New Energy o loʻo mafaufau e fausia ni falegaosimea se lua i le Iunaite Setete ma o le a sili atu nai lo le US $ 4.5 piliona i US gaosiga faʻagaioiga i le 2025;Samsung SDI o loʻo mafaufau e teu faʻafaigaluega e tusa ma le 300 piliona won e faʻateleina ai le gaosiga o le maa o lana fale maa Tianjin.Ua fuafua foi Samsung SDI e teu faafaigaluega 942 piliona won i lana fale maa Hungarian i le 2021;South Korea SKI foi na faasilasila mai o le a latou teu faafaigaluega le 1.3 trillion won e fausia ai lona tolu fale maa i Hanikeri.

新闻图

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, i le aso 11 o Mati, na taʻua ai e le LG Energy Solution (lea ua taʻua mulimuli ane o LG New Energy), o se lala o LG Chem, o loʻo mafaufau e fausia ni falegaosimea se lua i le Iunaite Setete ma o le a sili atu nai lo le US $ 4.5 piliona. ana galuega gaosiga i le Iunaite Setete i le 2025. , E mafai ona faaopoopo 4,000 galuega.

Fai mai le LG New Energy e mafai e le fa'afaigaluegaina ona fa'ateleina le malosi o le gaosiga o le maa i Amerika i le 70GWh, ae na musu e fa'ailoa le nofoaga o le fale fou, fai mai o le a filifili le nofoaga o le fale i le afa muamua o lenei tausaga.

Talu ai nei, e tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, e toʻalua tagata masani i le mataupu na faʻaalia ai o le LG New Energy ua fuafua e amata ona gaosia ana maa maualuga 4680 mo Tesla i le 2023, ma o loʻo mafaufau i le fausiaina o nofoaga autu i le Iunaite Setete ma Europa.

Na o le Aso Tofi na tea nei (Fepuari 4) na taʻua ai e le General Motors o loʻo mafaufau e galulue faʻatasi ma lana paaga faʻapisinisi faʻatasi a Korea i Saute LG Chem e fausia se fale maa lona lua i Amerika.O le masina o Iuni ua faamoemoe e faia ai se faaiuga.

Na faʻamaonia e le GM e ala i lana Ultium Cells LLC soʻotaga faʻatasi, o loʻo "talanoaina le mafai ona fausia se fale gaosi oloa lona lua sili ona maualuga i le Iunaite Setete" ma LG New Energy.

E tusa ai ma ni tagata se toʻalua e masani i le mataupu, o loʻo i ai le loloto o feutagaiga a le GM ma le LG Chemical ma le au ofisa Tennessee i le fausiaina o le fale, lea e faʻamoemoe e tu i tafatafa o le GM's Spring Hill assembly plant.Ole lapo'a ole fale fou ole a tutusa ma le $2.3 piliona o lo'o galulue fa'atasi ma ma'a i Lordstown, Ohio, lea o lo'o fausia nei.

E le gata i lea, talu ai nei, na faasilasila ai e le Hyundai Motor e faapea ona o le lamatiaga o le afi, o le a ia manatua ma le loto malie e uiga i le 82,000 taavale eletise mama i le lalolagi atoa ma suia le pusa atoa.I le aso 5 o Mati, e tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau a Korea, ua malilie Hyundai Motor ma LG Chem e faʻasoa le tau o le toe faʻafoʻiina o le 82,000 eletise eletise mo le sui o le maa i le 3: 7 ratio.O le toe manatua e fa'atatau e 1.4 trillion won (tusa ma le 8 piliona won).Yuan Renminbi).

E le gata i le LG Chem, o kamupani maa a Korea i Saute Samsung SDI ma le SKI na faʻasalalau faʻasalalau tala fou faʻalauteleina i lenei tausaga.

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, i le aso 9 o Mati, na faʻaalia ai e le Samsung SDI o loʻo mafaufau foi e teu faʻafaigaluega le 300 piliona won e faʻateleina ai le gaosiga o le maʻa o lana fale gaosi Tianjin e faʻafetaui ai manaʻoga o le maketi eletise eletise.O punaoa na fai mai e mafai e Samsung SDI ona amata faʻalauteleina lona falegaosimea i lenei tausaga, ma o lona taulaiga atonu o le faʻateleina o le gaosiga gafatia o maa cylindrical e faʻafetaui ai le manaʻoga maualuga a Saina.

Ia Fepuari o le tausaga nei, na lipotia mai ai e le aufaasālalau mai fafo e faapea o Samsung SDI o loʻo fuafua foi e teu faʻafaigaluega le 942 piliona won ($849 miliona) i totonu o lana fale maa Hungary i le 2021. O lenei tupe faʻaalu o le a faʻaaogaina e faʻalautele ai le gafatia o le fale muamua maa i le itulagi (mai 30GWh i le 40GWh).) Ma fausia lona lua fale maa i Hanikeri.

South Korea SKI na faʻasalalau foi ia Ianuari 29 o le a faʻatupeina le 1.3 trillion won (tusa ma le US $ 1.16 piliona) e fausia ai lona tolu fale maa i Hanikeri.Na taʻua e le SKI o lona tolu fale i Hanikeri o le a avea ma se galuega umi.E oʻo atu i le 2028, o le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega i totonu o lenei laau o le a oʻo atu i le 2.6 trillion won.

A'o le'i o'o mai, na fausia e le SKI le fale muamua o le ma'a i Comeroon, Hanikeri, ma le malosi fa'aletausaga o le 7.5GWh, ma o le fale lona lua o le maa o lo'o fausia pea, ma le malosi fa'aletausaga o le 9GWh.

Ole malosi ole gaosiga fa'aletausaga ole SKI ile taimi nei e tusa ma le 40GWh, ma o lona fa'amoemoe o le fa'ateleina lea o le gaosiga gafatia ile 125GWh ile 2025.

E tusa ai ma faʻamaumauga lata mai o le maketi o le malosi o le lalolagi i le 2020 na tuʻuina mai e le ofisa suʻesuʻe a Korea i Saute SNE Research, o le faʻaogaina o le malosi o maa eletise i taavale eletise o le a oʻo atu i le 137GWh i le 2020, o se faʻaopoopoga o le 17%.

Faatasi ai ma i latou, LG Chem tulaga lona lua i le lalolagi ma se gafatia faʻapipiʻi o le 31GWh, Samsung SDI tulaga lima i le lalolagi ma se gafatia faʻapipiʻi o le 8GWh, ma le SKI Korea i Saute tulaga ono i le lalolagi ma se gafatia faʻapipiʻi o 7GWh.

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau a Korea i Saute, LG Chem, Samsung SDI, ma SK faʻafouina faʻatasi na maua ai le 30.8% o le maketi o le lalolagi mo le faʻaaogaina o maa o taavale eletise na faʻatau atu ia Ianuari i lenei tausaga.E le gata i lea, e tusa ai ma faʻamatalaga lata mai na tuʻuina atu e le China Automotive Power Battery Industry Innovation Alliance i le aso 11 o Mati, i le faʻavasegaina o kamupani eletise eletise a loʻu atunuu i tulaga o le utaina o le voluma ia Fepuari, naʻo le kamupani Korea i luga o le lisi, LG Chem, tulaga tolu.

E le gata i lea, talu ai nei, o le ofisa suʻesuʻe EVTank ma le China Battery Industry Research Institute na tuʻufaʻatasia faʻatasi le "Pepa Paʻepaʻe i luga o le Atinaʻeina o le Alamanuia Taʻavale Fou a Saina (2021)."O faʻamaumauga pepa paʻepaʻe o loʻo faʻaalia ai i le 2020, o le a oʻo atu i le 3.311 miliona iunite faʻatau atu i le lalolagi atoa, o le faʻatupulaia o le 49.8% i lea tausaga ma lea tausaga.O le pepa paʻepaʻe o loʻo valoia o le a oʻo atu i le 16.4 miliona i le 2025 le faʻatau atu o taavale fou i le lalolagi, ma o le aofaʻi o le faʻaogaina o le a sili atu i le 20%.I tulaga o maa eletise, o fuainumera pepa paʻepaʻe o loʻo faʻaalia ai i le 2020, o le utaina o le lalolagi o maa eletise mo taavale malosi fou o le a oʻo atu i le 158.2GWh, ma o le manaʻoga mo maa eletise e faʻamoemoe e oʻo atu i le 919.4GWh i le 2025.

Faatasi ai ma faʻamoemoega lelei, o le a oʻo mai se taamilosaga fou o le faʻalauteleina o maa eletise.I le faʻaopoopoga i kamupani maa a Korea, o faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi maa i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻatusalia e le vaitaimi o Ningde o loʻo faʻateleina foʻi lo latou faʻalauteleina, ma o le a faʻauluina foi meafaigaluega, pou lelei ma le leaga.O le fa'alauteleina o le gafatia o le filifili uma o alamanuia e aofia ai meafaitino, puna'oa cobalt-lithium i luga, electrolytes, diaphragms, pepa 'apamemea, ma pepa alumini.

 


Taimi meli: Mati-24-2021