E fa'aogaina e kamupani maa fa'asilisili le "mana'omia" e tula'i mai

ma'a fa'aa'oae fa'aogaina e kamupani le "mana'omia" e tula'i mai

Aotelega:

GGII iloiloga e talitonu o Sainamaa lithiumkamupani o loʻo faʻavavevaveina le ulufale atu i le maketi o meafaigaluega eletise faavaomalo.O loʻo faʻatatauina e oʻo atu i le 2025, o le a oʻo atu i le 15GWh le faʻauluina o meafaigaluega eletise a Saina, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga e sili atu i le 22%.

Manaoga momaa faanumerainaua si'itia, ma aigakamupani maaua le lava le sapalai o laina gaosiga, ma ua faatelevaveina lo latou gafatia faʻalauteleina, faʻaaogaina le tulaga e maua ai le malosi.

 

O Oketopa 9, na tuʻuina atu ai e le Azure Lithium Core lana faʻataʻitaʻiga muamua o le tolu kuata.O tupe mama o le tolu kuata muamua o le 4.97-517 piliona yuan, o le siʻitia o le tausaga i le tausaga o le 182.78% -194.15%, lea o le tupe mama lona tolu o le 1.58-178 miliona yuan, o le faʻaopoopoga o le 51.8 tausaga. %.-71.01%.O lana fa'atinoga i le kuata muamua e tolu e fa'amoemoe e toeititi faatolu.

 

AzureLithium Cellfai mai o le si'itia o galuega a le kamupani e mafua ona o le atoatoa o le gaosiga ma le fa'atau atu o lemaa lithiumlaina gaosiga.

 

E tusa ai ma le malamalama o Gaogong, e mafua mai i le tele o le faʻatupulaia o faʻatauga i maketi laiti eletise e pei o meafaigaluega eletise ma mea faʻaoga atamai ile fale ma fafo, faʻaopoopo i le lanumoana.sela lithium, le manamaa meafaigaluegao pisinisi e pei o le Haisida Power Supply ma le Yiwei Lithium Energy o lo'o le lava foi.Na matua fa'atupula'ia uta i lea tausaga ma lea tausaga.

 

E mafai ona iloa o le maketi i totonu o le atunuu momaa faanumerainaua faateteleina le manaomia.

 

I le taimi lava e tasi, a'o vevela le maketi fou o taavale afi, o lemaa cylindricalgafatia o kamupani maa i Iapani ma Korea i Saute e pei o Samsung, LG, ma Panasonic ua siitia atu i le fanua o maa taavale.O le sapalai o le sapalai o mea faigaluega malosi fa'avaomalo ua si'i atu i Saina, ma le sapalai o kamupani ma'a i totonu o le atunu'u ua fa'atupula'ia atili..

 

I le feagai ai ma le faatupulaia pea o manaoga o maketi, i totonu o le atunuumaa cylindricalua fa'aogaina e kamupani le malosi e faatelevave ai a latou fa'asologa o fale gaosi oloa, fa'ateleina a latou lava gaosiga gafatia, ma fa'aauau pea ona faia ni fa'alavelave i le fua o le cell, gafatia, saogalemu, ola ta'amilosaga, ma le mautu.

 

Azure Lithium Core na tuʻuina atu se fuafuaga faʻatupulaia tumau e faʻaputu ai tupe e faʻalautele ai le gaosiga;Na suia e le Yiwei Lithium Energy lona fa'aogaina o tupe mo le fausiaina o laina gaosiga ma liliu atu imaa faanumeraina;O le vaega muamua a Haisida o le faʻalauteleina o le poloketi na maeʻa ma faʻaaogaina i le tausaga fou.

 

E le gata i lea, o kamupani maa, e aofia ai Penghui Energy, Changhong Sanjie, Hengdian Dongmag, ma le BAK Battery, o loʻo faʻalauteleina foi a latoumaa cylindricalgaosiga gafatia.

 

Ina ua maeʻa le tatalaina o le gaosiga fou gafatia o pisinisi ua taʻua i luga, o le utiuti o le sapalai o lemaa lithiummaketi mo meafaigaluega eletise o le a faigofie.GGII iloiloga e talitonu o Sainamaa lithiumkamupani o loʻo faʻavavevaveina le ulufale atu i le maketi o meafaigaluega eletise faavaomalo.O loʻo faʻatatauina o le a oʻo atu i le 15GWh le uta o meafaigaluega eletise a Saina i le 2025, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga e sili atu i le 22%.

播图4


Taimi meli: Oke-26-2021