1300MWh!Ua sainia e HUAWEI le poloketi sili ona tele i le lalolagi e teu ai le malosi

1300MWh!Ua sainia e Huawei le tele o le lalolagiteuina o le malosigaluega faatino

Huawei Digital Energy ma Shandong Power Construction Company III na saini manuia le Saudi Red Sea New Cityteuina o le malosigaluega faatino.O leteuina o le malosiOle fua ole poloketi ole 1300MWh.E aupito tele i le lalolagiteuina o le malosipoloketi e o'o mai i le taimi nei ma le pito sili ona tele i le lalolagiteuina o le malosigaluega faatino.

 

微信图片_20211026153652

E tusa ai ma faʻamatalaga mai Huawei, ia Oketopa 16, le 2021 Global Digital Energy Summit na faia i Dubai.I le fonotaga, Huawei Digital Energy Technology Co., Ltd. (lea ua taua mulimuli ane o le "Huawei Digital Energy") ma le Shandong Electric Power Construction Third Engineering Co., Ltd. (lea ua taua mulimuli ane o le "Shandong Power Construction Third Company") ma le manuia. sainia le Saudi Red Sea New Cityteuina o le malosigaluega faatino.O itu e lua o le a galulue faʻatasi e fesoasoani i Saudi Arabia e fausia se lalolagi mama mama ma nofoaga tutotonu o le tamaoaiga.

 

Ua lipotia mai o leteuina o le malosiOle fua ole poloketi e o'o ile 1300MWh, lea e sili mamao atu ile lalolagiteuina o le malosigaluega faatino ma le lalolagi pito sili ona tele i fafo-fa'aolateuina o le malosigaluega faatino.E iai lona taua fa'atatau ma se fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga a'afiaga mo le atina'eina o le lalolagiteuina o le malosialamanuia.

 

Le Sami Ulaula Aai FouMalosiaga TeuinaO le Poloketi o se poloketi autu o lo'o aofia i le fuafuaga a Saudi Arabia "Vaʻaiga 2030".O le tagata e fausia le ACWA Power ae o le konekarate EPC o le Shandong Power Construction Numera 3 Kamupani.Sami Ulaula Aai Fou, o loʻo i luga o le talafatai o le Sami Ulaula, e lauiloa foi o le "aai o augatupulaga fou".I le lumanaʻi, o le eletise atoa o le taulaga o le a sau atoatoa mai punaoa fou malosi.

 

Fai mai Huawei e oʻo mai i le taimi nei, 137 atunuu i le salafa o le lalolagi ua tuuto atu i le sini o le "carbon neutrality", lea o le a avea ma se gaioiga tele-telefoni le galulue faatasi i le lalolagi atoa, ma o le a fanauina ai foi le tele o avanoa faʻafaigaluega i totonu o fanua. o malosiaga fa'afouina ma atina'e lanu meamata..

 

Na lipotia muamua e le CCTV Finance e tusa ai ma fuainumera le atoatoa, i le afa muamua o le 2021, o le fua o le fale fou fou.teuina o le malosifa'apipi'i gafatia e sili atu i le 10GW, o le fa'atupuina o lea tausaga ma lea tausaga i luga ole 600%.Ma o le aofaʻi o poloketi faʻatasi ai ma le tele faʻapipiʻi fua na oʻo atu i le 34, 8.5 taimi nai lo le tausaga talu ai, e aofia ai le 12 itumalo i le salafa o le atunuʻu.E tusa ai ma le taʻiala a le National Energy Administration, o loʻo faʻatatauina o le faʻapipiʻiina o le malosi fouteuina o le malosigafatia o le a oʻo atu i le sili atu i le 30 miliona kilowatts i le 2025, lea e latalata i le 10 taimi le gafatia faʻapipiʻiina o le fou.teuina o le malosigafatia.

 

O loʻo valoia e Huawei e oʻo atu i le 2030, o le aofaʻi o malosiaga faʻafouina o le a sili atu i le 50%, ma o le malosi mama o le a avea ma punavai autu o le malosi.I lenei vaitau o suiga, o le malosi fou o loʻo faʻatusalia e photovoltaics o le a avea ma punavai autu o le malosi, fausia se ituaiga fou o le malosi ma le malosi fou e avea ma autu autu.O le fa'aogaina o le eletise o le ki lea i le fa'aleaogaina o le carbon.“Photovoltaic +teuina o le malosi” o le tulaga le maalofia o atinae i le lumanai.

 

Huawei Digital Energy e silia ma le 10 tausaga o le poto masani iteuina o le malosifaiga su'esu'e ma atina'e ma sili atu nai lo le 8GWhteuina o le malosifaiga fa'aoga.O lo'o tuuto atu i le tu'ufa'atasia o tuaoi o fa'amatalaga fa'atekonolosi fa'akomepiuta ma photovoltaic mateuina o le malositekinolosi, faʻavae i luga o stringing, atamai, ma modular O le manatu mamanu o le fatuina lea o se "sili atu le lelei, sili atu le mautu ma le saogalemu" faʻaogaina o le malosi o le manoa atamai, fesoasoani i le photovoltaics e avea ma puna malosi autu ma fausia se lumanaʻi lanu meamata ma le matagofie.


Taimi meli: Oke-26-2021