O le COVID-19 e mafua ai ona vaivai le manaʻoga o le maa, o le tupe mama lona lua a Samsung SDI ua paʻu i lalo i le 70% tausaga i lea tausaga.

Na iloa e Battery.com o Samsung SDI, o se lala maa a Samsung Electronics, na tatalaina se lipoti tau tupe i le Aso Lua e faapea o lana tupe mama i le kuata lona lua na paʻu i lalo le 70% i lea tausaga ma lea tausaga i le 47.7 piliona won (tusa ma le US $ 39.9 miliona), e mafua mai. i le vaivai o le manaoga o le maa na mafua mai i le faamai fou o le korona.

111 (2)

(Amataga ata: Samsung SDI itulau aloaia)

I le aso 28 o Iulai, na iloa ai e le Battery.com o Samsung SDI, o se lala maa a Samsung Electronics, na faʻasalalau lana lipoti tau tupe i le Aso Lua o lana tupe mama i le kuata lona lua na paʻu i lalo le 70% i lea tausaga ma lea tausaga i le 47.7 piliona won (tusa ma le US $ 39.9 miliona. ), fa'apena ona o le fa'ama'i fou o le pale fa'ama'i Ole manaoga vaivai ole maa.

O tupe maua a le kuata lona lua a Samsung SDI na siitia i le 6.4% i le 2.559 trillion won, a'o fa'agaioiga tupe maua pa'ū 34% i le 103.81 piliona won.

Fai mai Samsung SDI, talu ai ona o le faʻamaʻi o loʻo taofia ai le manaʻoga, o le faʻatau atu o maʻa eletise na faʻavaivaia i le kuata lona lua, ae o loʻo faʻamoemoe le kamupani ona o le lagolago a Europa mo taʻavale eletise ma le vave faʻatau atu o iunite faʻapipiʻi eletise i fafo, o le a faateleina le manaʻoga. mulimuli ane i lenei tausaga.


Taimi meli: Aukuso-04-2020